AĞRI / PATNOS - Değirmendüzü İlkokulu

Değirmendüzü İlkokulu

Değirmendüzü Köyü, Değirmendüzü İlkokulu Patnos/AĞRI
Vizyon
Güzel yurdumuzu gelecekte lider ülke yapmak için yetişmekte olan çocuklarımızı ulusal ve milli değerlere bağlı, değişim ve gelişime açık, Atatürk ilkelerini benimsemiş, özgüveni yüksek, çevresine saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, hoşgörülü, sorumluluk sahibi, sürekli öğrenmeyi alışkanlık edinmiş mutlu ve başarılı bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran ve geliştiren, öğretmen ve öğrencisiyle başarmak için kendini sürekli yenileyen ekip çalışmasını öne çıkaran, okulumuzu dayanışma, güven, saygı ve sevgi anlayışı ile eğitim alanında ilimizde referans gösterilen, etkin ve lider bir kurum olmasını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Tam öğretim
Ulaşım
Ulaşım servis ve özel araçla sağlanmakta olup, okulumuz Ağrı-Van karayolu üzerindedir.
Öğretmen servisi mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Değirmendüzü Köyü bölgesinde yer alıp Patnos ilçe merkezine yaklaşık olarak 9 km uzaklıktadır.
Okulumuz Patnos ilçe merkezine yaklaşık 9 km uzaklıktadır.