AĞRI / PATNOS - Değirmendüzü İlkokulu

Haz

Zeynep ARAMAN ve öğrencileri son ders saatinde dışarıda kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

Haz

"Okuma, içimizdeki meçhul âlemin kapılarını açan bir anahtar."

Haz

Bilimsel, sosyal, kültürel, sportif eğitim faaliyetleri ile etkinliklerin yapılacağı "Telafide Ben de Varım" programına, 21 Haziran-2 Temmuz arasında başvuru yapılabilecek. Eğitim faaliyetine başlanabilmesi için en az 12 kişilik öğrenci grubunun oluşması gerekecek. Özel eğitim öğrencileriyle ilgili faaliyetlerde alanın özelliği gereği sayı sınırlaması aranmayacak.

Haz

Güzel havadan geriye kalan fotoğraflar

Haz

Bu güzel havalar da en iyi aktivite miniklerimle bahçede kitap okumak..

Haz

Tıpkı senin dediğin gibi, aynı günkü ve aynı heyecanla diyoruz ki :

" Öğretmen oldum ben. "

Haz

Baharda okulun daha güzel olduğunu söylemiştik. Bugün bir kez daha öğrencilerin gözlerindeki mutlulukları fark ederek şahit olduk.

Haz

Okul öncesi öğretmenimiz Şeyma SERT öncülüğünde öğrencilerimize zamanlarını daha güzel geçirebilmek ve dersleri daha eğlenceli hale getirmek için hediyeler geldi.

Haz

Bu zorlu süreçte ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalışan öğretmenlere Zeynep öğretmenimizin tatlı öğrencileri süpriz yaptı.

Haz

1.sınıf öğrencilerimiz okuma başlamasıyla birlikte güzel havada çimenlere oturarak kitap okuma etkinliği yaptılar..

Haz

Şeyma öğretmenimiz gelen iki güzel öğrencisi ile bahçede resim yaparak okulun açılışını kutladılar. Şeyma öğretmenimize ve iki güzel öğrencimize yapmış oldukları resim için teşekkür ederiz :)

May

İstanbul'u ve gönülleri fetheden ,şehirlerin en güzelini vatan yapan, büyük komutan Fatih Sultan Mehmet Han'ı ve kahraman ordusunu İstanbul'un fethinin 568. yılında rahmet ve minnetle anıyoruz.

May

Gazi Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs günü Samsun'a ayak basarak Milli Mücadeleyi başlatmıştır.
İşte bu şanlı gün ülkemizde her sene bayram olarak kutlanmaktadır.

May

Tüm islam Alemin Ramazan Bayramı Mübarek olsun.